Wielren shirt met korte mouw bedrukken bij TVE Sport

Een wielren shirt met korte mouw bedrukken? Dat kan bij TVE Sport. Handig voor je team, je herkenbaarheid en ter promotie van de sponsor. Voor elke wielersport hebben wij voor u de juiste wieleroutfit. Voor dames en heren, voor jongens en meisjes. Bedrukt met een logo of een andere print.

Productie in eigen beheer

De wielrenshirts van TVE Sport zijn er in diverse uitvoeringen, behouden hun pasvorm en kleur na het wassen en zijn van duurzame kwaliteit. Veel producenten hebben hun productie verschoven naar het verre oosten. Het unieke van TVE Sport is, dat wij de kleding volledig in eigen beheer produceren.

Wielren shirt met korte mouw bedrukken

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw wielren shirt met korte mouw bedrukken met logo of tekst. Dankzij onze printmachines die elk materiaal naar tevredenheid kunnen voorzien van de gewenste bedrukking.

Wielerkleding

Wielrenshirts maken een belangrijk onderdeel uit van uw wielerkleding. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende uitvoeringen, zowel met korte als met lange mouwen. Standaard is het shirt voorzien van 3 zakken op het achterpand en een kleine rits aan de voorkant. Het shirt bestaat uit een ultra sterke polyester stof die zowel ademend als vochtafstotend is.

We ook hebben wielren shirts met lange mouw. Voor als het te koud is voor een wielren shirt met korte mouw.

Contact

Bent u op zoek naar meer informatie of advies over uw wielershirt met korte mouw neemt u dan contact met ons op of vul het formulier in op onze website.

Wielren shirt met korte mouw bedrukken bij TVE Sport
€ 30,-
Let op! Gebruik uw scroll van uw muis om in en uit te zoomen.