Logo TVE Sport

Laat ook uw caps borduren bij TVE Sport

Laat u ook uw cap borduren met logo? Zo'n pet is een representatief relatiegeschenk voor al uw zakelijke relaties.

TVE Sport heeft een groot aanbod in alle maten, kleuren en modellen. Wij bedrukken of borduren voor u in uw eigen huisstijl uw logo of slogan op de pet.

Geborduurde petten en bedrukte caps

Geborduurde petten en bedrukte caps zijn prima persoonlijke reclameproducten en representatief voor uw organisatie. Verras ook uw relaties, teamleden of uw personeel met geborduurde caps. Zij maken als drager gratis reclame voor uw onderneming of club en zijn in korte tijd uw ambassadeur in de buitenwereld.

Cap borduren met logo

Laat ook uw bedrijfslogo en teksten aanbrengen op deze mooie caps. Een cap borduren met logo is voor ons geen probleem. Wij hebben een eigen borduurmachine die uw petten en caps snel en adequaat kan voorzien van de gewenste afbeelding. Wilt u bedrukte petten, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ons bedrijf is voorzien van de nodige apparatuur en wij kunnen uw producten van kwalitatief goede prints voorzien.

Aanbod

TVE Sport heeft een uitgebreide keuze uit caps en petten voor uw bedrijf, team, vereniging of club en zijn in alle maten, kleuren en modellen te bestellen. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Bestellen

TVE Sport zorgt graag voor uw persoonlijke reclameproduct. De petten en caps met opdruk of borduursel zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Dus in kleine, maar ook in grote oplages. Na bestelling zijn ze binnen 3 weken leverbaar.

Contact

Wij adviseren u graag bij het maken van ontwerpen voor de opdruk of het borduursel en denken met u mee. Neem daarom vooral contact met ons op voor advies. Wij staan graag voor u klaar.

Meer weten? Mail info@tvesport.nl!

Laat ook uw caps borduren bij TVE Sport
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.