Logo TVE Sport

Een gids voor het kiezen van de juiste maat bedrijfskleding

Wanneer u als bedrijf investeert in bedrijfskleding voor uw medewerkers, is het belangrijk dat deze kleding goed past. Niet alleen zorgt goed passende kleding voor een professionele uitstraling, het draagt ook bij aan het comfort en de veiligheid van uw medewerkers. In deze blog bieden wij u een gids voor het kiezen van de juiste maat bedrijfskleding.

Het kiezen van de juiste maat bedrijfskleding kan een uitdaging zijn, vooral wanneer u kleding bestelt voor een grote groep medewerkers. Onjuist passende kleding kan leiden tot ongemak, verminderde prestaties en zelfs onveilige werkomstandigheden. Het is daarom belangrijk om hier aandacht aan te besteden bij het bestellen van bedrijfskleding.

Soort bedrijfskleding

Het is ook belangrijk om te weten welke soort bedrijfskleding u wilt bestellen. Bijvoorbeeld, als u jassen bestelt, is het belangrijk om rekening te houden met de mogelijkheid om een extra laag kleding eronder te dragen. Bij shirts en blouses is het belangrijk om te kijken naar de lengte van de mouwen en de pasvorm van de kleding.

Als u bedrijfskleding bestelt voor uw medewerkers, is het belangrijk om de tijd te nemen om de juiste maat te vinden. Bestel indien mogelijk een proefexemplaar of vraag uw medewerkers om de kleding te passen voordat u de definitieve bestelling plaatst. Zorg ervoor dat u de maattabellen van de fabrikant raadpleegt en houd rekening met de soort bedrijfskleding die u bestelt.

Conclusie

Kortom, het kiezen van de juiste maat bedrijfskleding is van groot belang. Goed passende kleding draagt bij aan een professionele uitstraling, comfort en veiligheid van uw medewerkers. Vergeet niet om eventuele proefexemplaren te bestellen en te passen voordat u de definitieve bestelling plaatst. Zo bent u verzekerd van goed passende bedrijfskleding voor uw medewerkers.

Een gids voor het kiezen van de juiste maat bedrijfskleding
<< Terug naar het nieuwsoverzicht
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.