Logo TVE Sport

Mariska van TVE Sport vertelt (interview)

Mariska werkt bij TVE Sport. “Voordat ik begon bij TVE Sport was ik werkzaam bij TVE Reclame”, zo vertelt ze.

TVE Sport vindt ze een bijzonder bedrijf en wel om de volgende redenen: “We maken gewoon mooie spullen. We hebben ook met de jaren een bepaalde naamsbekendheid gekregen. Ons bedrijf was eigenlijk een van de eersten, die zich is gaan bezighouden met bijvoorbeeld speciale stickers voor crossmotoren. Dit zijn stickers met een zeer hoge kleefkracht en een hele speciale dikke laminaat. Dat is iets, wat we getest hebben in de praktijk. Net als het ontwikkelen van technieken, zoals die van speciale kleeflagen.”

Mariska is allround inzetbaar. Zij vervangt af en toe haar collega’s Jordan en Jeroen. Haar eigen werk bestaat uit het zeefdrukken van kleding, het stansen van stickers en het persen van kleding. “Productiewerk”, zo vat zij kort en bondig samen. Enthousiast vertelt ze over haar werk. “Het is heel divers. We werken in een klein team en ik zeg altijd: ‘we doen het met z’n allen’.”

Dankzij het kleine team van TVE Sport is het bijna vanzelfsprekend, dat de aanpak en contact met de klanten heel persoonlijk is. “Jeroen kent bijvoorbeeld heel veel mensen uit de crosswereld.”

Op de vraag wie zij het liefste als klant heeft, zegt Mariska spontaan: “Tevreden klanten!” En dat is nou net waar TVE Sport om bekend staat.

Mariska

<< Terug naar het nieuwsoverzicht
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.