Logo TVE Sport

NK Westerbork

Danny had er veel zin in en het viel hem dan ook heel erg tegen dat hij slechts een 12e tijd neerzette in de tijdtraining. Tot de achtste man zaten ze binnen een seconde van elkaar dus zo slecht was dat nog niet.

1e Manche zat Danny er meteen goed bij en dook op een vierde plaats de eerste bocht in. Misschien door de spanning en de zenuwen viel hij de eerste ronde heel onschuldig om in een haakse bocht. Omdat iedereen de eerste ronde nog dicht bij elkaar zit moest hij van ergens midden in het veld zijn wedstrijd hervatten. Danny wist nog tot een elfde plaats te komen, maar er had zeker meer ingezeten!

2e Manche: Weer een goede start en weer op een plaats of vier/vijf door de eerste bocht. Het was inmiddels hard gaan regenen en de baan werd met de seconde zwaarder. Danny bleef tot het laatst vechten en wist op een zevende plek over de finish te komen. Dit was in de eindstand plek 8! Het rijden gaat weer met de week beter en langzaam komt hij weer in de buurt van de top vijf geslopen !

Open bekerwedstrijd voor: vol gas voor zieke kids te Halle

Daags voor de NK in Westerbork werd er een wedstrijd georganiseerd die geheel in het teken staat voor zieke kinderen. De opbrengst gaat dan ook naar o.a. de wensambulance.

Danny van HoofDanny moest samen met de grote wielen rijden en wist de eerste manche op een negende plek over de finish te komen, dit was overigens een tweede plaats bij de kleine wielen.

De tweede manche was de baan aanzienlijk zwaarder geworden en Danny had ook nog eens een slechte start , maar dit maakte hij ruimschoots goed in deze manche want hij reed een sterke wedstrijd en finishte nu als tiende. Dit was een derde plaats bij de kleine wielen.
Met een tweede en derde plek mocht Danny als tweede man naar het podium om een grote beker in ontvangst te nemen.

Voor info kijk ook eens op www.volgasvoorziekekids.nl.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.