Logo TVE Sport

Muts borduren met logo bij TVE Sport

Een muts borduren met logo bij wijze van relatiegeschenk? TVE Sport drukt of borduurt voor u uw beeldmerk of slogan professioneel op het textiel.

Bedrukte mutsen houden uw hoofd en die van uw relaties behaaglijk warm. En dat niet alleen. Geborduurde of bedrukte mutsen zijn uitstekende relatiegeschenken en een prima persoonlijke reclameproducten. Want zij veranderen de drager in een levendige ambassadeur van uw organisatie.

Muts borduren met logo

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw mutsen borduren of bedrukken met logo of tekst.

TVE Sport heeft een eigen borduurmachine die uw textiel snel en adequaat kan voorzien van de gewenste afbeelding. Wilt u liever uw product laten bedrukken, kan dat natuurlijk ook! Dankzij onze printmachines die elk materiaal naar tevredenheid kan voorzien van de gewenste bedrukking.

Adviseren

Komt u er niet uit in uw keuzes voor bedrukken of borduren? Weet u niet welk model u wilt kiezen? Of welk materiaal? Wij adviseren u graag bij het maken van ontwerpen van het logo op de muts en denken met u mee. Neem daarom vooral contact met ons op voor advies en voor een blik in onze catalogus met meer dan 40 modellen, kleuren en soorten.

Bestel

Voor uw bedrijf, team, vereniging of club borduren wij mutsen in alle maten, kleuren en modellen. Al vanaf 25 stuks kunt ook u uw eigen merchandise aanschaffen. Of u in kleine oplages of grote aantallen bestelt, maakt voor ons niet uit. Wij staan voor u klaar om ieder lid van uw team, club, vereniging of bedrijf te voorzien van een muts met daarop uw eigen logo. Bestel ze bij TVE Sport. Dan heeft u ze binnen 3 weken in huis.

Meer weten? Mail info@tvesport.nl!

Muts borduren met logo bij TVE Sport
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.