Logo TVE Sport

Prox NK MON Oirschot 21-06-2014

Prox NK MON Oirschot 21-06-2014Tijdens de MON wedstrijd in Oirschot reed Danny 2 supermanches!

Ook hier staan de nodige NK rijders van de KNMV aan de start. Danny wist de eerste manche net geen kopstart te pakken maar dook als tweede rijder de eerste bocht in . Hier bleef hij lange tijd rijden met de hete adem van Boyd v/d Voorn in zijn nek. Danny sloeg diverse aanvallen af tot een achterblijver roet in het eten gooide en uit het spoor schoot. Deze reed bijna tegen Danny aan en hierdoor verloor hij zijn tweede plaats ,maar hij werd toch op een mooie derde plek afgevlagd.

Tweede manche wederom een goede start en op een vierde plek kon hij aan zijn wedstrijd beginnen. Helaas maakte hij de eerste ronde een klein schuivertje en werd hierdoor terugverwezen naar de 12e plaats. Hij begon aan een geweldige inhaalrace en wist nog tot de derde man in het wiel te komen. De manche was net te kort om deze plek te veroveren, maar met een derde en vierde plaats in de manches was hij totaal 3.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.