Logo TVE Sport

Motocross NK jeugd

Dit was boven verwachting want omdat hij 43e staat mag hij als laatste rijder pas oprijden.
Tijdens de snelle rondjes zat hij dus eigenlijk altijd wel ergens tussen andere rijders wat zeker niet bevorderlijk is voor een goede tijd.
1e Manche mocht hij dus als zesde oprijden naar het hek. Met Carlo werd besloten om een beetje van de buitenkant te starten. Dit pakte goed uit want Danny begon wederom met een HOLE-SHOT.

4 Ronden reed hij op kop, maar hij kon een ontketende Mack niet voorblijven. De volgende 3 ronden lag hij tweede en bleef goed in het wiel van Mack. Toen remde hij zijn motor stil ,dit duurde even maar toch zat hij nog steeds twee. Helaas de een na laatste ronde moest hij uit het spoor om een achterblijver in te halen en kwam daarbij ten val. Niet hard maar het duurde lang voordat hij zijn motor aan de gang kreeg, daarbij stond zijn stuur ook nog scheef! Deze manche werd hij als 16e afgevlagd.

Tweede manche was hij slecht weg met het vallen van het hek en kwam in aanraking met een andere rijder en viel… Als allerlaatste kon hij zijn weg vervolgen. Hij liet deze manche zien dat hij de snelheid zo langzamerhand weer terug heeft, want hij presteerde het om nog als 13e binnen te komen.

Totaal 15e vandaag. De uitslag doet anders vermoeden, maar Danny heeft een geweldige wedstrijd gereden!

<< Terug naar het nieuwsoverzicht
TVE Group
TVE Sport is onderdeel van TVE Group. Voor een complete mix van producten voor indoor en outdoor visuele communicatie kunt u het beste bij TVE Group zijn. De bedrijven van TVE Group kunnen alles als één geheel leveren.